Middag på Våfflan Hamnkrog

Middag igår i Sigtuna med la familia på Våfflan Hamnkrog <3

Måste dock skriva hur besvikna vi allihopa blev på maten där. Vi tog hamburgare allihop, och alla var helt smaklösa och jätte torra. Knappt någon dressing i hamburgaren (knappt något alls i hamburgaren, en liten bacon bit och änden på en pytte liten tomat, ingen mer sallad eller så..), och endast pommes frites till, ingen sås till dom och ingen sallad till. Mammas laxburgare var så salt att den knappt gick att äta.

Vi beställde in steppsallad till (det som är i dom små glas skålarna), och det var den som var godast av allt för den var det enda som smakade nåt. Tråkigt! Alla andra maträtter som bars ut förbi oss, focaccia, räkmackor, skaldjurssallad osv, dom såg hur goda ut som helst verkligen. Vi ska tillbaka dit någon gång och prova något annat och se om det är bättre. Men om ni åker dit så vad ni än gör, ta inte någon burgare!

Annars var det mysigt att sitta vid hamnen och äta middag med familjen. Nu ska vi precis äta middag hemma, vegansk nachotallrik blir det. Mums! Blir sen middag idag eftersom mamma och pappa har semester och jag slutade jobbet för en timme sen. I morgon är jag ledig och då ska vi hälsa på lite släktingar. Hoppas ni får en trevlig kväll så hörs vi mer i morgon! :)

Gillar

Kommentarer