Mer fokus på mode?

Collages & modetips

Isa sa en sak till mig som jag har tänkt på (både innan och efter faktiskt), om att jag borde rikta in mig mot ännu mer mode på bloggen. Jag älskar ju allt som har med mode, kläder och trender att göra. Så jag vill få in mer outfit bilder, mer inlägg om olika trender och stilar, collage osv. Jag ska försöka fota mycket mer outfits, som det är nu så blir det 1 max 2 i veckan, ibland ingen alls på över en vecka. Vilket jag tycker är lite tråkigt, så jag ska verkligen försöka hinna med att fota minst 2 helst 3 i veckan.

Kommer såklart fortfarande att lägga upp bilder från fikastunder, lite blandade bilder och sånt med. Men vad känner ni för att se lite mer mode inlägg på bloggen, tycker ni det skulle vara roligt? :)

Jag älskar ju kläder, att titta på Pinterest för att se massa inspo bilder med tips på olika outfits och hur man kan matcha saker, att hänga med i trender och sitta och kolla på olika butiker på nätet är något jag gör dagligen. Älskar ju verkligen att få inspiration från sånt! Så det kommer jag att börja dela med mig ännu mer av!

Gillar

Kommentarer