Me by Lisa Höök

OUTFITS

FUSKPÄLS: ZARA TRÖJA: ZARA BYXOR: TOPSHOP VÄSKA: BY MALENE BIRGER FOTO: LISA HÖÖK (klick!)

Här kommer äntligen bilderna som Lisa tog på mig i torsdags! Det blev massor av bra bilder, (fast vi var typ 9 personer som fotades på mindre än en timme) så här har jag valt ut dom bästa bilderna som Lisa skickade till mig! Visst vart dom fina?

Nästan alla vi valde att fotas mitt i vägen, så man fick hela tiden akta sig för bilar som kom bakom. Men det var så roligt! Lisa är så duktig, jag har ju följt hennes blogg (som är en fotoblogg) länge nu, och det var så kul att få bli fotad av henne. Fast man bara stod knappt 5 minuter framför kameran så kändes det inte så nervöst, hon var så bra som sa exakt hur man skulle gå, stå och vart man skulle titta, så man slappnade av på en gång.

Dagens planer är jobb fram tills 21, och sen ikväll är det ett nytt avsnitt av The Walking Dead som jag och min pojkvän ska se såklart!

I morgon så ska jag träffa en bloggkompis för första gången! Ska bli så roligt, vi ska fika och kolla i affärer är det tänkt. Tycker det är så roligt att jag lärt känna nya människor genom bloggen, det är verkligen en av dom roligaste delarna med att ha en blogg!

Gillar

Kommentarer