Månadens favoriter - Juli

Frågor & svar

Ja jag tänkte försöka mig på att göra ett litet "månadens favoriter" inlägg, lite sent - men bättre sent än aldrig. Blir ett ganska kort inlägg nu då jag är hemma hos min pojkvän och flera av bilderna jag ville ha med i inlägget är på min hårddisk hemma.. Så fick tyvärr strunta i dom, men hoppas ni tycker det är kul ändå. Nästa inlägg som kommer om en månad ungefär då, kommer förhoppningsvis bli lite bättre och längre än det här!

Favorit plagg:

Min svarta blus med "trumpet" armar och v-ringning (som råkade sitta lite snett här pga av väska, suck..). Men jag älskar den här blusen! Passar till både vardags och fest, kjol, jeans och shorts. Den är perfekt en ljummen sommarkväll då den täcker mot lite blåst och kyla utan att vara varm. Man ser dessutom brunare ut än vad man är i den, och den är så himla SNYGG. Resten av bilderna från outfiten nedan kommer upp i helgen också! Ni hittar den HÄR, adlink.

Favorit mat:

Halloumi sallad! Eller ja allt med halloumi i/till. I förregår på jobbet åt jag endast en halloumi till lunch, och idag en halloumi och en paj.. Det är så gott! Alltid älskat halloumi, men nu har jag verkligen fått en obsession.. Inte så jätte bra för varken plånboken eller hälsan att äta så mycket haha!

Favorit tv serie:

Game of Thrones!! Blivit helt inne i det nu. Fösökte mig på att se första avsnittet typ 4 gånger under åren som det gått, men aldrig kommit vidare - samma för min pojkvän. Men för nån månad eller två sen så sa vi att vi skulle ge det en chans och faktiskt titta förbi första avsnittet. Det gick lite segt dom första 4 avsnitten kanske, sen vart man helt beroende! Ligger snart på säsong 5 nu och Joel ligger mitt i säsong 5 (han har kollat före mig.......), ska se ett avsnitt efter det här inlägget! Någon mer som älskar GoT?

Favorit höjdpunkt:

Hela min semester egentligen med 1 års firande för min systerson, ligga ute med båten, mysiga middagar och luncher. Men Norge toppar ändå den här listan måste jag säga. Aldrig vart i Norge innan, åkte dit med min pojkvän och halva hans familj (vi åkte till hans pappas släkt på Västkusten i Norge och till Heidal), det var SÅ vackert. Nog det vackraste jag sett. Klar blått/grönt vatten överallt, man såg botten hur djupt det än var, maneter överallt, berg med snö längst upp och vackra vattenfall överallt, moln som var i samma höjd som oss, under oss när vi var uppe på Sätern till och med.. Nej dit vill jag tillbaka, helst nu.

Favorit dryck:

Öl. Jag har blivit en öldrickare under Juli månad haha.. Druckit öl nästan varje dag under semestern, inte alls känt mig sugen på vin eller drinkar eller så. Det kanske har vart värmen, att man bara velat ha en kall öl. Har ju egentligen alltid tyckt om smaken, men det är kolsyran jag inte gillar, men av nån anledning har det inte stört mig nu haha. Måste dock sluta snart, vill inte få en uppblåst ölmage, dags att ta tag i att äta sunt och börja motionera!

Gillar

Kommentarer