Månadens favoriter - Augusti

Frågor & svar

Här kommer ett väldigt försenat "månadens favoriter inlägg" för Augusti månad. Har ju tänkt göra ett sånt här inlägg för varje månad nu. Tänkte att det kan vara lite kul, så hoppas ni gillar inlägget!

Favorit köp:

Mitt 50 mm objektiv. Det är ett Canon 50 mm f/1.4 USM. Man kan alltså ha ett väldigt lågt bländartal och få till den där blurriga bakgrunden man vill ha. Det är ingen zoom, så man får backa och gå framåt, och det är lite svårt att ta en bild på ett bord tex om man äter lunch ute och vill ha bilden rakt uppifrån, då får man ställa sig på en stol. Men jag äääälskar det! Det blir så bra bilder med det. Har knappt använt mitt andra sen jag köpte det här.

Favorit outfit:

Den här outfiten med mina lace up klackar och shorts från Ida Sjöstedt var nog min favorit outfit denna månaden. Enkelt men snyggt och bekvämt! Älskar shortsen verkligen, dom är så sköna och snygga. Är nöjd att jag valde dom i färgen navy och inte vitt.

Favorit mat:

Sushi såklart! Ätit det såå mycket senaste tiden, det går lite i perioder. Vissa veckor kan jag äta det typ 3 dagar i rad haha. Så det får helt klart ta platsen som favoritmaten för Augusti.

Favorit låt:

Dom här två låtarna har varit mina favoritlåtar som jag lyssnat mest på. Zayn feat. Snakeships - Cruel och den andra låten vet jag inte vad den heter, så ni får helt enkelt playa videon. Det är en CS video haha, men låten han la in är så bra!

Favorit dryck:

Iskaffe. Eller kaffe över huvudtaget egentligen, men det har ju vart rätt varmt så iskaffe kändes passande. Det har räddat mig många jobbdagar efter semestern nu när man vart helt död och behövt lite extra energi!

Favorit dag/höjdpunkt:

Fotokursen såklart! Hade så himla kul den dagen och lärde mig så mycket. Alla övningar och föreläsningar var så intressanta och roliga. Att fota är ju mitt största intresse så det var riktigt kul faktiskt. Skulle ju göra ett inlägg om fotokursen där jag svarar på frågor och sånt, och oroa er inte - det kommer!

Favorit blogg:

Min favorit blogg den här månaden har nog varit Molly Rustas! Hon tar så sjukt fina bilder, och hon är så otroligt grym på att redigera också! Säg något jag inte hade gett för att ha hennes kunskaper och talang.. Fina bilder är verkligen det jag dras till i en blogg, och hennes tycker jag nog överklassar alla andras. Så himla grym!

Bilder lånade från Mollys blogg.

Favorit plagg/accessoar:

Min klocka från Mockberg. I modellen "Alice" och färgen roséguld. Är så kär i den och använder den nästan hela tiden. Tycker den är så fin, och passar till de flesta outfits. Min favvo accessoar för Augusti helt enkelt!

Gillar

Kommentarer