Lördagsmorgon och Camera Connect

MAT

Startade min dag i soffan med cappucino och pepparkakor med ädelost, julkänslor så här i januari? Ja tydligen.. Granen är kvar och jag dricker ur min latte kopp jag fick i julklapp.

Ja så här såg alltså min morgon ut, blir ni förskräckta av att jag äter pepparkakor och att vi har granen kvar? Haha jag tycker det är mysigt, speciellt nu när vi fått maaassor med snö. I morgon ska jag försöka tvinga med min syster ut på en promenad ner till vattnet och fota lite.

Resten av tiden har spenderats i soffan, med kameran och min Canon handbok. Har ääääntligen tagit tag i att klura ut hur wi-fi funktionen på kameran funkar! Så nu kan jag på några sekunder skicka över alla bilder till kameran. Så jäkla smart! Man använder bara appen "Canon camera connect" - förutsatt att man har en Canon med wi-fi funktion. Tänk vad enkelt om jag är i stan och har fotat och sitter på något café, då behöver jag inte vänta tills jag kommer hem och kan ansluta kameran med en sladd till datorn, utan då kan jag få upp ett inlägg direkt!

Gillar

Kommentarer