Lördag med Frida

Förlåt för sen uppdatering idag! Träffade min kompis Frida som har inte träffat sen april, så vi hade såååå mycket att ta igen och prata om.

Vi började med en lunch date på Mae Thai, älskar deras nudelrätter, så jag tog en rödmarinerad fläskfilé med grönsaker och äggnudlar. Mums! Frida tog kyckling i rödcurry som också är supergod.

Efter lunchen gick vi och fikade en snabbis innan caféet stängde, blev bara kulglass och latte, inget fancy. Cookie dough och hasselnötsglass, yummy.

Åkte hem till Frida en liten stund efter det, med mer kaffe och snack. Så mysigt att få prata om allt som hänt den senaste tiden i våra liv. Vi båda jobbar mycket, skift dessutom, så det är inte alltid lätt att hitta tid att ses.

Men ni vet en sån där vän, som man känt i evigheter, och det kan gå månader mellan gångerna man ses, men man har alltid lika kul och lika mycket att prata om? Det är Frida, hon kommer jag att vara vän med livet ut, det är jag säker på. Även om det skulle gå 5 år utan att vi hörs, så skulle det fortfarande vara samma sak. Är så tacksam att jag har en sån fin vän! <3

Gillar