Long time no see

Hej på er allihopa!

Gud så länge sedan jag uppdaterade här, eller ens var inne på Nouw överhuvudtaget?! Det här har varit mitt längsta blogguppehåll nånsin sedan jag började blogga 2015-2016 (nångång där, minns ej exakt). Var först jätte osäker på om jag skulle uppdatera här igen, och har velat fram och tillbaka i flera dagar om ifall jag skulle publicera ett inlägg eller inte.. Men, här kommer ett inlägg i alla fall!

Hur är allt med er?? Har saknat er här på Nouw massor, men jag ska erkänna att det har varit väldigt skönt att inte blogga på ett tag.. Har inte saknat stressen som bloggen gav mig (tyvärr). Det har hänt en hel del i mitt liv, olika orsaker till att jag slutade blogga. Men kommer inte att gå in på det nu. Jag vet inte ens hur mycket jag kommer uppdatera här än så länge, jag kommer nog inte blogga så mycket som förut. Utan till att börja med så kommer jag uppdatera lite när jag känner för det, så får vi se hur ofta det blir. Har i alla fall några inlägg på lager, då jag såklart fotat under tiden jag inte bloggat! Så kommer lägga upp lite inlägg som jag fotat under min bloggpaus nu dom närmsta dagarna, samt att jag kommer uppdatera om min jul osv. Hoppas ni kommer börja kika in här igen, nu när jag är ”tillbaka”!

Gillar

Kommentarer

sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Skönt att du är tillbaka lite iallafall, kan vara skönt att slippa pressen! <3
nouw.com/sarahlinnsliv
Johannagrahn
Johannagrahn,
Yey kul att du är tillbaka 👏🥰
nouw.com/johannagrahn
happyM
happyM,
God jul finaste du ❤️ Kram
nouw.com/happym
megkaup
megkaup,
Välkommen tillbaka! Ta hand om dig själv, du bloggar för din egen skull och ingen annans (även om jag är glad att se att du fortfarande är vid liv 😉) KRAM och GOD JUL 💞
nouw.com/megkaup
lindaviktoriaaa
lindaviktoriaaa,