Little Mix på Annexet

Okategoriserade

Det får bli ett inlägg med mobilbilder den här gången, gillar egentligen inte alls att lägga upp mobilbilder på bloggen men eftersom jag inte hade med kameran igår så får det bli så!

Igår var det dags för Little Mix konsert, jag har vart ett fan av dom sen 2012 men det här var första gången jag såg dom live. Eller, såg deras genrep lite halvt på Grönan för 2 år sedan, men det spöregnade den dagen så vi åkte hem innan deras riktiga framträdande. I alla fall, mötte jag upp Evelina och vi tog några glas vin och satt och pratade ett tag innan vi gick till Annexet där konserten var.

Vi köpte lite chips medan vi kollade på förbandet "The Vamps", deras låt "Middle of the night" har jag lyssnat massor på den senaste månaden. Sen var det någon timmes uppehåll innan Little Mix gick upp på scenen, dom är fortfarande inte jätte stora i Sverige vilket märktes då det var typ 2600 personer där, men i Storbritannien och andra länder är dom rätt välkända nu för tiden.

Dom var i alla fall SÅ grymma, alltså deras röster är verkligen sjukt bra, får rysningar när dom sätter dom höga tonerna. Hur dom orkar sjunga medan dom dansar gärnet i varje låt kan jag inte förstå. Dom hade verkligen sån energi på scenen, man skulle kunnat tro att dom hade en publik på 50.000 och inte en publik på knappt 3000, dom höll verkligen inte igen. Så kul att äntligen ha fått se dom i alla fall, och så roligt att gå med Evelina som också vet vilka dom är och kunde sjunga med i låtarna och dansa precis som jag.

Konserten slutade strax efter 22, dock pga ersättningsbussar osv så kom jag inte hem förrän precis innan 1.. Ångrar att jag tog kort kjol då det vart lite kallt på hemvägen. Sen känner man sig ju tyvärr rädd när man åker hem sent på kvällen nu för tiden som tjej. Speciellt när man har kjol på sig, vissa män är verkligen respektlösa och beter sig som att dom aldrig sett ett par bara ben förut.

Men det gick bra ändå och jag kom hem tillslut! Kom i säng runt halv 2 och gick upp igen vid 6 för att åka till jobbet, lite trött kan man ju säga!

Gillar

Kommentarer