Let's talk shoes

Collages & modetips

Inlägget innehåller affiliatelänkar

Det är ingen nyhet att jag älskar skor, men jag skulle inte lägga överdrivet mycket pengar på ett par (vill köpa kanske två par riktigt dyra, men inte så mycket mer) då jag sliter ut dom så himla snabbt. Jag skulle mycket hellre lägga ut mer pengar på att köpa en dyr väska. Därför gillar jag att istället köpa fler par till rimliga priser istället. Så man har många att byta av med. Just nu har jag mest köpt på mig en massa sommarklackar, så skulle vilja köpa fler som man kan ha under hösten/vintern/våren.

Jag älskar att ha klackar på mig, känner mig mycket mer bekväm i klack än i platta skor. Eftersom jag är ganska kort (160) så älskar jag att få lite längre smalare ben när jag tar på mig ett par klackar! Dock behöver jag även något/några par vinterskor, typ boots utan klack att ha när jag jobbar och går ut med hundar osv.

Här nedan ser ni lite favoriter jag hittat online, klicka på länkarna för att komma direkt till skorna! Hoppas ni hittar några ni gillar! :)

HÄR // HÄR // HÄR // HÄR

Skorna i det här inlägget är lite blandade, vissa funkar såklart inte att ha när det är snöstorm ute, eller om man ska till jobbet. Men om det är sånt väder ute som det är nu, och man ska ut och shoppa och gå på stan, eller till utgång så funkar dom flesta. Några har lite högra klack och några lite lägre.

Nummer 3 här ovan är verkligen ett par klackar som saknas i min garderob, ett par vanliga klassiska svarta pumps. Nr 4 skulle passa perfekt till vardags, och dom skulle jag absolut kunna ha på mig till jobbet.

HÄR // HÄR // HÄR // HÄR

Här är nummer ett verkligen inga vinerskor, men dom Gucci inspirerade loafersen skulle jag nästan kunna ha inne på jobbet, eller till våren - för dom är så snygga.

Mina absoluta favoriter i det här inlägget är dom näst sista - blå klackar i sammet. Jag har blivit helt förälskad i dom! När jag känner det där "ha begäret" så kan jag verkligen inte sluta tänka på det som jag vill ha, jag bara måste ha det. Så är det med dom, så sjukt snygga klackar! Åhhh...

Vilka är era favoriter? :)

Gillar