Lek, bus & en tävlingsvinst!

Okategoriserade

Jag och Aston för några dagar sedan, han ville absolut inte sitta still i mosters knä utan ville krypa på upptäcktsfärd på gräsmattan <3

Måste bara berätta om en jätte rolig sak, min mamma fyllde ju år i söndags, och för någon vecka sedan så såg jag att hon delade en bild för att vara med i en tävling där man kunde vinna en ring. Det var en kvinna som gör jätte fina ringar av tvåkronor som lottade ut en ring, och tävlingen skulle avslutas på min mammas födelsedag, och så skulle vinnaren presenteras dagen efter (igår).

Jag såg då att min mamma kommenterade att ringarna var något av det snyggaste hon sett på länge, och då tänkte jag att jag ville hjälpa min mamma att vinna en ring, vara med för att öka chanserna. Tänkte att det skulle vara en jätte fin födelsedagspresent. Så jag skickade min motivering privat istället för att kommentera den på inlägget, eftersom jag inte ville att mamma skulle se att jag var med och tävlade. Förklarade detta och skrev min motivering (som jag vill hålla privat), och så var det inget mer med det, tänkte att det var värt ett försök men att jag säkert inte skulle vinna.

Men så igår, så fick jag ett meddelande på facebook, jag VANN! Jag vann ringen åt mamma, och hon som inte hade någon aning om att jag ens vart med och tävlat vart såklart super glad! Såhär stod det även i ett inlägg på facebook när tävlingen var avslutad:

"Nu är tävlingen avgjord och det har tagit mig timmar att läsa igenom alla motiveringar. Tack till alla som deltagit och delat med sig av sina motiveringar! Många har angett fina, ledsamma och roliga anledningar till att vinna en av mina tvåkronorsringar. Jag är väldigt rörd och tacksam över den respons jag fått på mina myntringar, känns verkligen jätteroligt! :D När detta är sagt så får jag gratulera Amanda Larsson till hennes vinst! Hon lade ner stor energi för att motivera varför hon skulle vinna en ring. Anledningen är också väldigt rörande. Amanda, du får ett meddelande inom kort :) Till er som inte vunnit, ni är förstås välkomna att höra av er till mig ifall ni har frågor kring mina smycken. Tack, Elisabet"

Jätte stort tack till Elisabet att det var just jag som fick vinna! Ni som vill kolla in hennes fina smycken, hennes facebook sida heter "di-di" :)

Gillar

Kommentarer