Last week of the year

Okategoriserade

Bilderna är lånade av Linda <3

Nu är vi inne på årets sista vecka, helt sjukt hur fort det här året har gått!? Har verkligen hänt så mycket det här året, både bra och dåliga saker - jag tänkte (som alla andra) göra ett inlägg med en årsresume (heter det så?), men det kommer upp i veckan! Först tänkte jag göra lite andra inlägg såsom vad jag fick i julklapp och sånt!

Men i det här inlägget tänkte jag bara berätta lite om mina planer för den sista veckan på det här året!

_______

Måndag (idag): Slutade jobbet 7:30 - åkte hem till Joel och sov några timmar sedan var jag tillbaka på jobbet vid 15 och slutar vid 21.

Tisdag: Mellandagsshopping med Frida! Inte träffat henne på super länge då hon vart på Kuba, och snart åker till Sri Lanka, så i morgon ska vi ses och åka till Mall of Scandinavia för lite shopping!

Onsdag: Jobb mellan 7:30-15 sedan åka och fixa naglarna. Ska såklart göra något som passar till nyår, tänker mig glitter i antingen svart, silver eller rosa, blandat med varandra eller med vitt.. Hm, svårt att välja!

Torsdag: Fota på förmiddagen, sedan jobba mellan 15-21.

Fredag: Lunchdejt med Linda! Vi ska ses här på landet i våra hemtrakter, fota lite och äta lunch på någon restaurang. Så himla mys! Längtar <33

Lördag: NYÅR! Jobbar mellan 7:30-18 och sedan vet jag inte helt 100 hur kvällen ser ut, men det blir väl middag och sen fest/utgång med lite kompisar och min pojkvän!

Söndag: Slappa! Ä-n-t-l-i-g-e-n en dag där jag bara kan ta det lugnt och inte göra nånting alls. Bara ligga i sängen hela dagen och mysa, titta på serier och äta chips haha.

Förresten så kommer det fler bilder från min dejt med Linda och Isa förra tisdagen, har bara haft så fullt upp med jobb och julfix så har verkligen inte hunnit med. Men jag lovar - det kommer!

Hade ju verkligen världens mysigaste dag med tjejen ovan och hon som stod bakom kameran här ;) Dock kan inte Isa joina vår nästa dejt då hon tråkigt nog (för oss) är i USA och lever livet just nu. Inte avis alls!

Gillar

Kommentarer