Ladurée på Champs-Elysées

Resor

Något som är en självklarhet när man är i Paris, är ju såklart att gå förbi och köpa från Ladurée. Som den macaron älskare jag är så köpte jag från Ladurée tre gånger under resan..

Här var vi på Ladurée vid Champs-Elysées, som ligger ungefär vid Triumfbågen. Jag och Fanny köpte med oss varsin liten box med macarons som vi tog med på flyget till Nice senare samma dag.

Det finns inte bara macarons såklart, utan även andra bakelser, tårtor, doftljus, nyckelringar, Ladurées egna bubbel och massor av annat.

Jag valde en svart box för att matcha min helsvarta outfit som jag hade på mig den dagen. Älskar Ladurées boxar, finns så många fina att välja på, i olika storlekar och färger.

På vägen hem från Nice en vecka senare så köpte jag även med mig två gröna boxar, en jätte stor box till min syster och en mellan box till mig själv.

Favorit smaken är salted caramel, så jag tog en hel box med endast såna. Mums!

Därefter åkte vi direkt till Eiffeltornet och gick därifrån över bron, upp till dom här trapporna. Var självklart tvungna att ta en fin bild där med våra Ladurée påsar och boxar och våra väskor, med Eiffeltornet i bakgrunden.

Gillar

Kommentarer