La Terasse Du Plaza

Café & restaurangbesök, recept

Sista kvällen i Nice bestämde vi oss för att äta en fin middag uppe på terassen på Plaza Hotel. Alla hade väldigt höga förväntningar på det här stället, men tyvärr blev vi väldigt besvikna.

Servicen var sjukt dålig, vi fick in våra varmrätter samtidigt som förrätten, vi fick inte smaka på vinet utan dom bara ställde flaskan på bordet och gick, Fanny kunde inte ens äta sin mat för att det var så mycket fett och senor i hennes kött, och servitrisen var sjukt otrevlig och svärde åt oss. Nej, med tanke på prisklassen på det här stället så hade vi förväntat oss mer.

Vi beställde in en ostbrickan innan maten, men som sagt så hann vi knappt börja äta av den innan vår varmrätt kom.

Felicia tog hamburgare..

Innan maten ville vi ha ett glas champagne, jag testade rosa champagne.

Fanny och Krippe tog kalv, stackars Fanny som var super hungrig och kunde inte ens äta sin..

Jag tog någon biff med ugnsbakade grönsaker och potatisklyftor. Min mat var som tur var super god, kanske det enda som var bra på menyn..

Till efterrätt tog Felicia och Fanny något med jordgubb och vit choklad, jag och Krippe tog vad vi trodde be sockerkaka med bär och grädde.. Dom nämnde inte ens att den skulle ha sprit i sig, men den smakade helt seriöst bara ren tequila och inget mer. Usch nej, kunde inte ens äta den, det enda som var gott var mandelkexet tråkigt nog.

Besvikna som vi var fortsatte vi istället att dricka på hotellrummet på Plaza Hotel, och där hade vi super kul. Sista kvällen vart inte helt misslyckad i alla fall!

Gillar

Kommentarer