Kong Paris

Café & restaurangbesök, recept

Här åt vi middag vår sista kväll i Paris, på Kong - en restaurang som jag hade hört skulle vara väldigt bra. Själva restaurangen var väldigt cool, alla servitriser bar höga klackar och snygga klänningar, inredningen var så häftig och utsikten var så fin, vi hade utsikt över LV på ena sidan.

Det är en asiatisk restaurang med massor av olika asiatiska rätter. Vi hade bokat bord i förväg vilket jag skulle rekommendera då det kom väldigt mycket folk under tiden vi satt där.

Mitt tweed set är från Sister Jane.

Innan maten delade vi på lite edamebönor och vårrullar.

Vi tog varsin drink medan vi väntade på maten, min drink var såå god.

Jag tog råbiff, som tyvärr var lite av en besvikelse måste jag säga. Tycker inte om när Råbiffen har så stora bitar, föredrar när den är mer som köttfärs. Sen såg den lite ut som kattmat haha.. Hade gärna haft lök och ägg och sånt till också

Minns inte vad Fanny tog för mat, annat än att den var sjukt god! Vi alla var nog lite avundsjuka på hennes val, hennes mat var helt klart godast.

Till efterrätt tog jag och Fanny salted caramel glass med maräng, så gott! Krippe tog den ovan som jag inte kommer ihåg vad det var heller, men väldigt gullig var den.

Verkligen en cool restaurang som jag skulle vilja besöka igen! Skulle dock vilja gå hit vid lunchtid när det är ljusare ute, och få ett bord mer vid fönstret så man ser utsikten ännu bättre. Verkligen fotovänligt ställe.

Gillar

Kommentarer