Koloni Telefonplan

Café & restaurangbesök, recept

När jag var på fotokursen i lördags så hade vi en timmes lunch ungefär, och då gick jag till ett jätte gulligt litet ställe som heter "Koloni" - som ligger på Telefonplan. Det finns på fler ställen också som tex Bibliotekstan och Skansen.

Det var så himla gulligt där inne! Jätte fint och fräscht, så gullig inredning, stort och ljust. Dom hade världens brunch meny med tex eggs Benedict, american pancakes, avokadomackor, högrevsburgare osv. Såg så gott ut allting! Jag köpte med mig en "Chévre Chaud" som var Chévre ost på surdegsbröd med honung, lök, sallad, tomat och potatis. Den var sååå god. Vill åka dit och testa fler saker!

Dom hade massor av nyttiga saker, det var ett "hälsoställe" kan man väl säga. Massor av nyttiga bars, rawbars, ekologiska och veganska saker, smoothies och juicer. Men även vanligt fika med croissanter och muffins. Den fina inredningen och bra ljuset gjorde det verkligen fotovänligt! Sånt lockar verkligen mig att gå tillbaka till ett ställe.

Annars då? Har jobbat igår och jobbar idag, blev ingen söndagsbio igår och hann inte fixa naglarna idag haha.. Får göra det i morgon när jag är ledig! Ska även fika med en kompis då och leta födelsedagspresent till min syster.

Ikväll slutar jag 21, så vi hörs senare! :)

Gillar