Julklappstips från Jotex

Inredning

Inlägget är i samarbete med Rabble och innehåller adlinks

Soffa / Ljus ljuskrona / Lila sittpuff / Ananas ljushållare / Frostade ljuslyktor / Tofsar / Beige sittpuff / Fåtölj / Champagne glas / Ljusstake / Rödvins glas / Svart ljuskrona

Jag skrev ju för några dagar sen att jag skulle börja med lite julklappstips och sånt på bloggen, och här kommer lite julklappstips i form av inredning! Jag älskar ju att kolla på inredning, min syster också - vi pratar alltid om hur vi vill ha våra framtida hem och hur vi skulle inreda in i minsta detalj. Förra julen bodde jag dessutom med min pojkvän i ett hus som han hyrde, och så fick jag ganska mycket små inrednings prylar i julklapp, såsom söta burkar, koppar, grytvantar, lampor osv. Jag är ju i en ålder (22) då många runt mig har flyttat eller ska flytta hemifrån, då är det ju perfekt att ge bort något i inredningsväg nu i julklapp!

Till exempel tycker jag att de små ljusstakarna i form av ananaser är så himla söta och en perfekt julklapp till någon, kanske mamma, mormor eller någon kompis eller syster? Eller en sittpuff i sammet, det är något jag själv skulle vilja ha också, perfekt att köpa till flickvännen med andra ord! Ett säkert kort är ju alltid vin/champagne glas om det är svårt att komma på något, det går alltid hem. Om man vill ge något dyrare är en soffa perfekt, har man nyligen flyttat hemifrån har man ju ofta inte råd att köpa såna möbler på en gång.

Jotex har verkligen så mycket fint, och massor av nytt nu till julen! På Rabble hittar ni massor av rabattkoder och kampanjer från Jotex, super bra när man ska handla julklappar. Vi har två nya taklampor i köket hemma som är från Jotex, och dom är så fina. Spana in collaget som jag klippt ihop till er här ovan och se om ni hittar något fint. Det hoppas jag i alla fall!

Här hittar ni även massvis av andra kampanjer och rabattkoder från bland annat NA-KD, Bubbleroom och Nordicfeel.

Gillar

Kommentarer