Julie rosa spets set

Samarbeten

Inlägget är i samarbete med Hunkemöller

Är det något jag älskar så är det spets, och rosa! Prickigt mönster är ju även en väldigt stor trend i höst. För någon vecka sedan så fick jag hem det här drömmiga setet från Hunkemöller - hur fint?!

Ett set med bygel bh och höga trosor, med söta prickar och rosetter. Älskar verkligen hög midja på trosor, tycker det är så snyggt. Dessa är verkligen inga "mormorstrosor" (som många kanske tänker när dom hör trosor med hög midja), utan man känner sig verkligen så söt, sexig och feminin i det här setet. Dom här trosorna har dessutom en figurformande effekt, vilket gör att man känner sig extra bekväm och snygg.

Att ha fina underkläder är något som verkligen kan få i alla fall mig på bra humör. Man känner sig så mycket snyggare och mer livfull, speciellt nu när det går mot den grå, tråkiga hösten så piggar det verkligen upp en.

Hunkemöller har massor av fina underkläder som sticker ut och har det där lilla extra. Precis i min smak! Det här setet finns även i en super fin burgundy färg, och med string om man föredrar det.

Ni hittar bh-n HÄR och trosorna HÄR

I samarbete med Hunkemöller.

Gillar

Kommentarer