Juli favoriter

Okategoriserade

Tredje augusti är redan här, snart är sommaren slut?! Alltså nej.. Får lite smått panik av tanken hehe. Men, ännu är det lite sommar kvar som man får passa på att njuta av!

Jag tänkte dela med mig av lite favoriter från Juli, favorit köp, favorit skönhetsprodukter och lite sånt.

FAVORIT SKÖNHETSPRODUKTER

En av mina favorit produkter när det kommer till smink den här månaden (eller ja i Juli), är det här läppstiftet från "La Creme" i färgen "Naked Dolly" Too Faced. Det känns verkligen så skönt att ha på läpparna, känns som ett läppbalsam fast med färg, som är lätt att bygga upp.

En annan klar favorit i juli är mitt nya Glow Kit från Anastasia Beverly Hills "Sun Dipped", har inte haft det så super länge men har ändå hunnit använda det en hel del. Det är 4 st highlighters, eller en av dom är väl en bronzer, men de är super pigmenterade och ger världens finaste glow. Har inte använt min Mary-Lou Manizer en enda gång sen jag köpte det här.

FAVORIT LÅTAR

Första platsen av allt jag köpt den här månaden kniper ändå mitt Hermès armband. Har använt det nästan varje dag sen jag köpte det i början på juli, älskar det verkligen! Ett riktigt bra köp anser jag, och helt klart värt pengarna eftersom jag redan använt det såpass mycket, och kommer att använda det massor.

FAVORIT APP

Snapchat har jag använt väldigt mycket den här månaden, blivit mycket bättre på att snapa med folk och inte bara lägga upp på my story. Dock inte bra för mitt batteri då Snapchat drar så sjukt mycket batteri, och surf tror jag.. Lägg till mig om ni vill, jjennyamanda heter jag.

Gillar

Kommentarer