Julbord på Villa Aske

MAT

Här blev det världens mega bildbomb från julbordet igår på Villa Aske/Aske gård. Allt såg såå himla gott ut så det var vårt att sålla bort bland bilderna.

När vi kom så fick vi först lite glögg och julgodis som vi fick fika med en stund i deras fina salonger. Sen fick vi gå ner till själva julbordet, där det fanns huuur mycket som helst att välja på. Massor av lax gjord på olika sätt, bläckfiskcarpaccio, carpaccio på biff (den var typ det godaste jag ätit), pilgrimsmusslor, rökt älgstek, kalvsylta, skaldjursomelett för att bara nämna några.. Det fanns hur många olika sorters sill som helst, olika senapssorter, sylter, ostar och bröd att välja på, och så såklart alla klassiker som prinskorv, köttbullar, julskinka, janssonsfrestelse och massor av annat. Mums!!

Desserterna hade ett helt eget rum där det stod uppdukat julgodis, tårtor, kakor, krämer och hur mycket annat gott som helst. Fick inte ens bild på allt, så ni kan ju bara ana hur mycket det fanns att välja på. Efter all mat så vart vi proppmätta, ändå smakade vi på ganska mycket av godiset med lite kaffe. Det var verkligen såå gott och mysigt!

_________

Min röda sammetsklänning som jag hade på mig hittar ni HÄR! - (adlink).

Gillar

Kommentarer