Jul lista

Frågor & svar

Förra året på The Ritz i London

När åker julpyntet fram, och när städar du bort det igen? Vi började julpynta i lägenheten lite smått i lördags, alltså första December. Sen tar vi nog bort allt några dagar efter nyår kanske.

Hur hittar du julstämning? Oj, i allt? Julpynt, ljus, dofter som påminner om julen, julmusik, julgodis/mat, att kolla på julklappar, baka och sånt!

Vad är bäst med julen?
Själva stämningen, att allt är så mysigt.

Favoritjuldoft? Kanel, saffran, kryddnejlikor som man sätter i apelsiner och jaa bara alla dofter som har med julen att göra.

Bästa julfilmen? Älskar ju alla gamla julfilmer som Grinchen, Elf, Nu är det jul igen och Ensam Hemma till exempel. Kan se dom varje jul utan att tröttna.

Har du någonsin firat jul utomlands? Nej, aldrig. Skulle nog inte helst vilja fira jul utomlands, i alla fall inte i något tropiskt land, det skulle nog ta bort all julstämning.

Har du en julkalender i år? Nej tråkigt nog inte, har inte hört så jätte bra om många skönhetskalendrar, och en chokladkalender vart det inte i år. Finns ju såklart fortfarande tid att köpa nån, få får man ju öppna några luckor på en gång. Men vi får se, det hade vart kul.

När handlade du/kommer du handla årets första julklapp? På lördag förhoppningsvis när jag, Adelina och Fanny ska julshoppa i stan!

Vilken jullåt tycker du om, och vilken är du trött på att höra? Älskar alla med Frank Sinatra, sen gillar jag även ”Baby it’s cold outside” med Seth McFarlane och en svensk favorit är ”Hej mitt vinterland”, någon jag är trött på är nog som Emilio nyss sa: ”All I want for christmas is you” med Mariah Carey, så sönderspelad.

Glögg eller julmust?
Båda är gott men julmust finns det inte mycket som slår.

Ge eller få? Såklart är det jätte kul att få, men älskar att ge bort presenter och göra någon glad! Speciellt kul är det om man lyckas hitta något personligt som personen verkligen blir extra glad av.

Plastgran eller äkta? Äkta! Plast funkar, och är skönare att städa bort, men en äkta gran ger sån julstämning!

Pepparkakor eller knäck? Åhh älskar båda.. Men knäck är verkligen en svaghet, älskar det så mycket haha..

Hemma eller borta
Tycker inte det spelar nån jätte stor roll, så länge man är med familjen och dom man älskar. Det är ju det julen handlar om.

Gillar

Kommentarer