Jane Koenig - Love Tags

Samarbeten

*I samarbete med WebHQ & Jane Koenig

I veckan beställde jag hem två stycken fina "Love Tag" halsband från Jane Koenig. Ett halsband i sterling silver med två hängen på, i bokstäverna "A" för Amanda och "J" för Joel. Ett perfekt kärleks-smycke som står för mig och min kärlek! Beställde också bara ett hänge i förgyllt silver, med ett "A" på. Så nu har jag alltid ett halsband att matcha min outfit med, vare sig jag har silver detaljer på kläderna, eller guld. Älskar dom just för att dom är så stilrena och klassiska, och passar till precis allt - likaså till vardags som till fest.

Det är även en perfekt gåva att ge till någon på namnsdagen, dopdagen eller som födelsedagspresent. De finns också i flera andra färger, såsom rosaförgyllt silver och rodierat silver. Man kan även välja att ha ett litet hjärta på smycket om man inte vill ha någon bokstav. Kedjorna finns i flera olika längder, och hängena i flera olika storlekar. Vill man inte ha ett Love Tag halsband så finns det Love Tag armband också!

Blev så glad när jag fick hem dom i brevlådan, älskar när saker är så himla fint förpackat. Blir mycket mer kul och spännande att få hem paket då, det är ju halva grejen enligt mig. Och dom här var ju verkligen så himla fina! Vill redan klicka hem fler smycken, är så fint att ha flera halsband i olika längder! :)

Gillar

Kommentarer