It’s getting colder

Okategoriserade

Herregud vad kallt det börjar bli ute! Nu har man ju nästan vant sig vid den milda hösten vi haft i år, och att det varit 6-12 grader (ungefär), så nu när det varit minusgrader dom senaste dagarna så blir man nästan chockad. Andra år har det ibland kommit snö i oktober som legat kvar till mars-april, och då har det ju varit 10-20 minus, så man är ju tacksam för att det inte blivit såpass kallt än. Jag hoppas dock på snö i slutet på november/början på december så man får lite mer julkänslor.

Min pälskappa fick åka fram idag (har haft en kortare svart pälsjacka dom senaste veckorna, men denna går ner över rumpan och känns varmare, fuskpäls är det ju dock såklart), jag har vart hemma över dagen och vart med min syster och Aston. Vi fotade dom här bilderna nere vid slottet. Visst är det fint där?

Pälsjacka Zara // Väska Chanel // Jeans Gina Tricot

Har börjat redigera mina bilder i Lightroom sista tiden, vet inte om ni märkt nån skillnad på min redigering? Kanske råkade göra vissa bilder lite väl färgstarka här.. Men tycker det är så roligt att experimentera med olika redigeringar osv. Det gör ju verkligen SÅ stor skillnad!

Vilket program brukar ni redigera era bilder i?

Gillar

Kommentarer