Inspirerad

Okategoriserade

Alltså kursen idag.. Vart ska jag börja? Har lärt mig och tagit in så himla mycket att jag har huvudvärk haha! Känner mig så himla trött av all information nu. Men har verkligen haft en helt fantastisk dag, full av lektioner och praktiska övningar.

Har lärt känna min kamera och förstår nu allt med ISO, bländartal, slutartid etc rätt bra känner jag! Jag förstod ungefär vad dom innebar innan, men inte riktigt hur man ställde in allt på min kamera, eller hur man använde dom riktigt. Har lärt mig massor som jag inte kunde eller hade någon aning om heller. Fått massa bra tips och knep.

Nu har jag fotat på "tv" och "av" inställningarna hela dagen för at sedan i slutet övergå till helt manuellt läge! Kommer testa mig fram hela tiden nu. Är så himla inspirerad på att öva och lära mig mer, fota massor, gå mer kurser, utöka min utrustning.. Åh!

Fick några frågor om kursen och min kamera och mitt nya objektiv, så tänkte att jag gör ett inlägg någon dag nu där jag svarar på dom frågorna, och länkar till kursen osv! Låter det bra? :)

Gillar

Kommentarer