Ibland tappar man inspirationen

Okategoriserade

Hallå allihopa! Ni kanske har märkt att det har ekat tomt här på bloggen i två veckor nu, och det finns såklart en anledning till det.

Dom senaste månaderna har jag lagt mindre och mindre tid på bloggen. Jag gick från att uppdatera 2-3 gånger varje dag, till att uppdatera några gånger i veckan, till någon gång i veckan, med mobilbilder i princip. Har inte alls haft samma glädje när det kommer till bloggen den senaste tiden, som jag hade förut. Har mer känt en stress. Dom som känner mig bra, speciellt min mamma, vet att jag är en perfektionist, och sätter extremt hög press på mig själv när det kommer till saker jag gör. Jag är aldrig nånsin nöjd med nånting, tror aldrig jag har vart 100% nöjd med något. Tänker alltid att det finns något jag kunde gjort bättre. I vissa fall kan det vara positivt, för att det får mig att pressa mig själv till att bli ännu bättre hela tiden. Men samtidigt ger det väldigt mycket ångest också att aldrig tycka att det man gör är tillräckligt bra.

Den senaste tiden har jag verkligen inte haft någon inspiration alls, till nånting. Har inte haft några idéer på inlägg, tycker bloggen har vart väldigt enformig dom senaste månaderna - om man jämför med hur bloggen såg ut 2016-mitten på 2017. Känns inte som att något jag fotar nuförtiden blir bra alls, och det känns inte som att bilderna blir som jag vill eller har tänkt, eller att jag ser ut som jag vill se ut på bilderna, känner mig inte alls fotogenisk för tillfället. Tycker mina bilder var så mycket bättre förr? Som ovan. Var mycket bättre på att fånga en känsla i en bild då.

Men, dom senaste dagarna har jag verkligen känt att jag vill börja komma igång med bloggen igen. Som den var förut. Jag gillar inte alls att göra saker halvdant (som bloggen tyvärr varit det senaste halvåret då), utan jag vill verkligen göra mitt bästa, och känna mig såpass nöjd som jag bara kan, med det jag gör. Att fotografera har alltid vart min passion, och därför vill jag verkligen få igång bloggen igen. Så, nu ska jag göra ett ryck. Inga mer halvdana inlägg tre gånger i veckan. Nu ska det bli bra inlägg och bättre uppdatering igen.

Blandade bilder från mitt arkiv.

Gillar

Kommentarer