I morgon...

Shopping

Bilder lånade av Hannalicious.se

Ni har väl inte missat att Hannalicious släpper sin andra kollektion för na-kd i morgon?! Förra gången kraschade ju typ hela sidan av trycket, jag råkade få två beställningar för att sidan hängde sig, och det tog typ över en timme att komma från varukorgen till att betala haha.. Snacka om många som var inne och ville shoppa kollektionen! Det kommer nog bli samma sak även i morgon, även om de har större lager denna gång så kommer nog saker sälja slut fort.

Här ovan se ni några av dom plaggen som jag hoppas jag hinner lyckas lägga vantarna på.. Har ni spanat in något som ni vill shoppa?

I morgon öppnar även Chanel Beauty i Stockholm! På Mäster Samuelsgatan i Bibliotekstan slås dörrarna upp till Chanels första sminkbutik i Stockholm. Dom ska öppna på tre platser i Sverige vad jag förstått, även i Göteborg och Malmö.

Tidigare (och fortfarande) har man kunnat köpa smink från Chanel på NK och Åhléns, men nu kommer det finnas ett bättre utbud, man får fina påsar, boxar och samples. Jag och Fanny som älskar Chanel ska självklart dit på fredag efter vårt julbord och spana in den nya butiken!

Vad tycker ni om att Chanel öppnar en sminkbutik i Stockholm?

Gillar

Kommentarer