Höstoutfit

OUTFITS

Inlägget innehåller affiliatelänkar

-------

Blus ZARA Päls väst VILA (Köpt på Salt 2011) Jeans GINA TRICOT Väska LV Stövlar NELLY

Som lovat kommer här gårdagens outfit! Som ni ser så regnade det när vi fotade, därför som mitt hår ser lite risigt ut. Är verkligen i ett behov av ett frisörbesök för att fräscha upp min utväxt. Förutom det så vart bilderna rätt bra. Min pälsväst köpte jag för typ 5-6 år sedan, och den har hängt i garderoben tills nu i höst. Är första gången jag verkligen använt den nu i höst och jag gillar den verkligen. Vet inte varför jag inte använt den tidigare, visst är den snygg?!

Just nu sitter jag hos min pojkvän och kollar på Sex and the City, har börjat kolla massor på SATC, Vänner och Seinfeld på senaste tiden. Älskar modet mellan 1980 talet fram tills början på 2000-talet. Alla serierna utspelar sig dessutom i New York som är typ drömstaden... Man ser dessutom massor av trender som kommer tillbaka om och om igen. I första säsongen på Vänner bar dom mycket saker i sammet, och till exempel ett linne över en lång tröja/klänning, och båda dom trenderna har ju kommit tillbaka nu i höst.

Lite andra spännande nyheter är att jag ska på ett bloggevent nästa torsdag! (Några av er som bloggar kanske också har blivit bjudna?) Det ska bli såå kul! Så roligt att få träffa och lära känna lite nytt folk, som också bloggar, men även att bli visad produkter, dricka lite champagne och annat kul. Mer om det kommer ni få veta sen!

Gillar

Kommentarer