Hermès på Artipelag

Innehåller en affiliatelänk
Margiela åren med Hermès

I lördags tog jag Adelina och Fanny bussen ut till Artipelag för att gå på en utställning med Hermès. Det går gratis bussar från Vasagatan som man kan ta, och det tar ca 20 minuter att åka ut dit.

Vi skulle dock gjort lite mer research om utställningen först, då den endast handlade om tiden som Martin Margiela designade för Hermès, och hans stil eller vad man ska säga, skiljer sig helt från vad man förknippar med märket. När man tänker på Hermès så tänker man ju mönster och starka färger, medan han ville ha allt ansiktslöst (han täckte modellernas ansikten), och enfärgat. Vilket vi tyckte var väldigt oinspirerande tyvärr. Tråkigt nog fick jag och Adelina inte ta med våra systemkameror in heller (det sa dom till om efter att dom redan sett oss fota massor, sen betalade vi biljetterna och hann börja gå in på utställningen och vara där inne i 5 minuter, sen kommer dom in och säger att vi måste gå tillbaka och lämna kamerorna i receptionen?), så vi fick fota med Fannys kamera och mobilerna inne på själva utställningen. Tråkigt när man betalat fler hundra, och rest långt. När vi fikade sen så fick vi ha våra egna igen.

Därför vart vi såklart väldigt besvikna, när ingenting på utställningen var som vi trodde eller hade förväntat oss. Då allt det han designade var ganska enformigt och tråkigt, jämfört med vad man är van att se från Hermès. (Margiela designade för dom i slutet på 90 talet - början på 2000 talet).
Här såg vi i alla fall något vi gillade mer än det andra!
Det här rummet andades lite ”Hermès känsla”, det stod tex en Birkin väska innanför montern.
Min fina spets blus hittar ni HÄR!
En fin scarf med deras klassiska motiv med hästar, hästskor osv satt i alla fall inramad på väggen!
När vi sett allt på utställningen så gick vi till deras fik för att ta deras Hermès inspirerade bakelse som dom serverar i dansband med utställningen.
Det roliga var att Fanny skämtade innan och sa, ”den är säkert svindyr och kostar 85kr eller något!” och vad tror ni den kostade? - Jo 85kr såklart!
Det fanns massor med annat som såg gott ut och kostade hälften så mycket, men vi ville ju just prova den där Hermès inspirerade bakelsen. // Här står jag och fotar Adelina med hennes kamera, fotat av Fanny med hennes kamera haha!
Finaste @fannyeskilson <3
Sötaste @adelinaadelina <3
SPETSBLUS HÄR

Bakelsen var i alla fall det bästa på hela utställningen, herregud(!!) så god den var. Frisk, fräsch och fruktig med crunch och choklad. Nej den var super god.

Även om det inte vart som vi förväntat oss, så har man ju inte annat än kul när man är med två av sina favorit tjejer! <3

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Även fast det inte blev helt som ni tänkt er ser det helt ljuvligt ut! Precis som alltid när ni hittar på saker och ting 😍 Förstår att ni inte kunde motstå bakelsen, för herregud vad läskad jag blev bara av att läsa och se den på bild! ❤️ Hoppas du haft en minst lika fin första maj bästa Amanda 💕
nouw.com/janielindahl
elinelmersson
elinelmersson,
Men woow så fina bilder!! Hoppas du haft en underbar dag! <3
nouw.com/elinelmersson
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Så fint och härligt inlägg <3
nouw.com/juliavnmelin
sarah,
hej hur är det =)
www.klarahs.blogg.se
Netti Starby,
Vad tråkigt att ni inte fick fota med systemkamerorna men så många fina bilder det blev ändå! 😃 Kramis
starbys.se
Dixi Wonderland,
Tråkigt att det inte motsvarade förväntningarna 😟
dixiwonderland.com/
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Men alltså dian bilder chockar en varje gång, hur kan man vara så duktig på att fota? Älskar dom 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
erikssontowa
erikssontowa,
men åhhh så mysigt <333
nouw.com/erikssontowa
Sara,
Åh vad synd att det inte var som ni förväntat er :,( Men fikan såg supergod ut <3
www.aamaziing.se
happyM
happyM,
Åh så tråkigt, förstår verkligen att det var en besvikelse! Men så himla fint sällskap du hade i alla fall och den där bakelsen (trots priset) såg helt magisk ut!!! Massor av kramar ❤️
nouw.com/happym