Hello October

OUTFITS

Heeej heej <3 Nu var det väldigt länge sen jag var inne här på bloggen. Tiden bara springer iväg?! Vart har det här året tagit vägen? Har gått läskigt fort..

Det har hänt en hel del sen jag uppdaterade här sist, har bland annat flyttat, varit sjuk i över 5 veckor i Corona, och jaa massor med andra saker. Har hela tiden tänkt att "nu ska jag dra igång bloggen igen" men sen så skjuter jag alltid upp det. Känner att det verkligen inte är någon idé att jag lovar någon att jag ska börja blogga igen, för rätt vad det är så tappar jag suget. Så nu fåt jag väl passa på att uppdatera medan det finns där, har några inlägg på lager.

Har ju som sagt flyttat, bor i en lägenhet (fortfarande i Bålsta), en 2a på 50 kvm, så just nu håller jag på att inreda lite, och det är ju verkligen något jag längtat efter att kunna göra. Så förhoppningsvis kommer det lite inrednings inlägg längre fram!

Den sista bilden här var väldigt lik en bild som Moa Mattsson la upp, och I promise - det var inte planerat haha. (Outfiten var inte planerad och vi skulle ha gått till ett annat café men det var stängt, och detta låg i närheten). Märkte det efteråt, och velade pga det om jag ens skulle lägga upp den här bilden. Men det var den enda bilden från caféet som jag är med på och kunde lägga upp haha.

Gillar

Kommentarer

sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,

Vad kul att du har flyttat men tråkigt med Corona. Kram❤

nouw.com/sarahlinnsliv
Nellaroc
Nellaroc,

Så mysigt att du har flyttat! Längtar efter lite inredningsbilder ☺️ Kram

nouw.com/nellaroc
lindaviktoriaaa
lindaviktoriaaa,

Äääääsch! Klart att du ska lägga upp bilden ändå BABE!!! <3

nouw.com/lindaviktoriaaa