Hejdå Juni - Välkommen Juli!

Innehåller en annonslänk

Min klänning är från Pieces (finns på Nelly) och är i ett jätte skönt viscos material, den kostar dessutom bara 164 kr, så tips!! Mina solglasögon är från Gucci och ni hittar dom HÄR!

Jag har semester den här veckan och gud vilket väder jag haft i början på min semester! Såå varmt och soligt. Dock har jag mest varit hemma och tagit det lugnt, fixat här i lägenheten, städat och rensat klart garderoben, suttit på balkongen och solat, gått promenader samt varit en del på gymmet.

Häromdagen hade jag dock en heldag i stan med min kompis Melissa. Vi åt frukost på Á la lo café & cantine, provade maaaassor med klänningar på Adoores pop-up store (det blev inget köp för min del men Melissa köpte en jätte fin klänning), jag köpte några småsaker på H&M Home och & Other Stories och vanliga H&M.

Här tog vi en kaffepaus på Fabrique.

Jag var förresten hos frisören nyligen, blev såå nöjd! Nu är jag verkligen blond igen :)

Förresten är det bara jag som har problem med att skriva inlägg på Nouw? Jag har försökt fetmarkera en länk säkert 20 gånger men det blir fortfarande inte fet stil.. Det är alltid massor med strul för mig att redigera text och bilder när jag skapar inlägg, är et bara jag eller upplever någon annan det här problemet?

Gillar

Kommentarer