Hej igen!

Hej på er alla! Nu var det visst ett tag sedan jag bloggade igen.. Verkar inte gå så bra för mig med att börja blogga som förut.. Men för någon dag sedan så gjorde jag en roll på Instagram där jag frågade om ni vill att jag börjar blogga igen som förut (när jag uppdaterade varje dag), och det var väldigt många som röstade ja på det, så nu ska jag verkligen försöka.


Hur är det med er då? Med mig är det sådär, är inne på min andra vecka hemma från jobb pga förkylning. Har suttit i karantän i 1,5 vecka nu. Mamma har handlat åt mig och ställt matkassarna utanför dörren haha. Jag har hunnit fylla år också, den tråkigaste födelsedagen någonsin? Gjorde absolut ingenting, satt bara instängd hemma. Har kollat så mycket filmer och serier den senaste veckan så det är helt galet. Är så fruktansvärt uttråkad, och nu har jag fått inflammation i en visdomstand så är svullen och har svin ont på ena sidan av ansiktet, och kan knappt äta (vilket har varit det enda man sett fram emot om dagarna när man sitter instäng hahaha.. dock endast nyttiga saker som fruktsallad, grönsaker med vitlöksdipp, citron och ingefärsshots osv men ändå).

Här får ni i alla fall lite bilder från en fika med dessa två gullisar, tagna för några veckor sedan. Jag har ju lite bildmaterial så varför inte passa på att lägga upp lite här på bloggen medan jag ändå bara ligger hemma? Hoppas dock jag blir frisk väldigt snart så jag kan gå och jobba igen, tror aldrig jag vart hemma från jobbet såhär länge nånsin?

Den här glutenfria veganska snickers rawcaken var så god!

Hoppas ni alla mår bra i dessa oroliga tider. <3

Gillar