Hej Devote!

Okategoriserade

Hej och välkomna till min nya blogg! Ni som känner mig sen tidigare vet att jag bloggat på VIONE innan, men nu valt att byta portal hit till Devote. Det känns både jobbigt, pirrigt och spännande. Känns som en ny start och jag känner mig full av inspiration till nya inlägg och att gå ut och fota massor av bilder till bloggen!

Har under ca en månad nu försökt importera lite av dom "viktigaste inläggen" manuellt, från min gamla blogg, då mitt arkiv inte gick att importera hit. Så det är därför det kan ligga inlägg i olika ordningar och stå olika datum i texten osv. Men det kommer att bli ordning här snart då jag endast kommer lägga upp nytt material!

För er som inte följt min blogg sen tidigare så kan jag ju göra en snabb presentation. Amanda heter jag och är 22 år gammal, jag bloggar mest om vardagliga saker som när jag fikar med mina vänner, mat, även mycket om mode och skönhet. Jag startade bloggen för att jag älskar att fota och ville ha någonstans att dela med mig av mina bilder. Jag hoppas att ni kommer vilja fortsätta kika in här! :)

Gillar

Kommentarer