Happy halloween

Okategoriserade

Glad halloween!

Det är ju idag som det är halloween, men många av er firade säkert i helgen, eller nästa helg. Vi ska ha lite halloween middag här hemma på onsdag tänkte vi, för idag passade inte alls. Så får klä ut eller klä upp mig lite då! Har ni vart på någon halloween fest i år eller ska ni på någon? Jag var ju på en halloween "fest" i helgen, men det vart alldeles för mycket dricka för min del. Ska ut i helgen som kommer igen, men då blir det nog ingen utklädnad utan bara "vanlig" utgång!

Fick sluta 13:30 på jobbet idag, så kom hem jätte tidigt för en gångs skull. Men har inte gjort något alls sen jag kom hem.. kollat på Sex and the city och Vänner, druckit kaffe och ätit naturgodis, nu sitter jag och kollar på förra veckans Hollywood fruar medan jag väntar på att Skönhetsfällan Sverige och PH ska börja.

Hade på mig en liknande outfit i helgen, - masken, och jag hade en annan choker som vara bara ett svart band med en guldig halvmåne på. Den var helt ny, men såklart så tappade jag bort den.... Så ledsen :(

Masken är köpt på Buttericks för några år sen, men brukar finnas liknande varje år!

Gillar

Kommentarer