Grisslehamnsdagen

Okategoriserade, OUTFIT

I helgen har jag varit med min familj i älskade Grisslehamn <3

Kan inte förstå att det var 10 år sedan jag gick runt på gatorna där sist? Jag åkte igenom för 2 år sedan när jag och Emilio åkte Ålandsfärjan och sedan till Singö, men att det var så länge sen som jag gick på gatorna där känns helt sjukt.. Min mormor har haft landställe där sedan långt innan jag föddes, fram tills strax innan hon gick bort 2017.. Så där har man alltid varit med henne på somrarna i stugan med havsutsikt och ca 100 meter till havet. Såå underbart.
Känns så tråkigt att hon behövde sälja landstället när hon blev sjuk och inte kunde ha det kvar. Men nån gång i framtiden skulle jag själv mer än gärna ha landställe runt Grisslehamn eller Singö.

Fina hamnen, som var så mycket mindre än vad jag mindes den haha..

Det var Grisslehamnsdagen när vi var där, så vi gick runt i hamnen och kollade bland marknadsstånd, åt mat och fikade med kaffe och glass innan vi åkte ut till klipporna vid "mormors stuga".

Det här var mormors favoritplats på klipporna. Dit gick vi alltid och solade och badade när jag var i Grisslehamn med henne. Det är så fint där. Klippor så långt ögat når, och en liten stenstrand på kanske 6 meter mitt bland klipporna.

Jag hade på mig en vit långklänning från H&M.

Lilla Aston var så duktig på att hoppa runt bland klipporna =)

Gillar

Kommentarer

tildaolofssons
tildaolofssons,

Vilken drömklänning! 😍

nouw.com/tildaolofssons