Göra om på bloggen?

Okategoriserade

Hej allihopa! :) Hoppas allt är bra med er, med mig är det bra! Jag jobbar på som vanligt, men idag är det rätt lugnt på jobbet eftersom det är söndag. Hur spenderar ni denna dag? :)

_________

Jag sitter och funderar lite över min blogg, själva designen och bilderna och så, skulle vilja ändra allt på något sätt. Ska försöka fota lite nya headerbilder snart när jag får lite ledig tid. Tänkte fota på lite olika platser inne i Stockholm i olika outfits, så det blir lite sammanhängande men ändå inte för rörigt i headern, som det känns just nu.


Skulle också vilja ändra sättet jag redigerar mina bilder på, eller jag är osäker på om jag vill det.. Men jag vill ju att bloggen ska kännas sammanhängande så att det blir som en röd tråd genom alla inlägg. Jag tänker att jag skulle vilja ha jordnära färger mest som beige, vitt, grått och svart, inte så mycket klara starka färger och kontraster. Då känns det ofta rörigt och osammanhängande tycker jag.


Vad gillar ni bäst, färgstarka bilder med mycket kontrast, som till exempel DESSA tjejer har i sin blogg (älskar deras blogg btw så missförstå mig inte nu, dom har superfina bilder) eller gillar ni mer jordnära neutrala färger i bilderna som till exempel Molly Rustas och DENNA tjej har i sina bilder? Skulle vara kul att veta åt vilket håll jag ska försöka hålla mina bilder när jag fotar för att få min blogg att se så bra ut som möjligt! :)

Gillar

Kommentarer