Goodiebag från Syster P & presenter från Linda

Shopping

När Linda var här i Sverige på besök för ett par veckor sedan så spenderade vi såklart en heldag tillsammans som ni säkert sett, med lunch, shopping och event hos Syster P.

När jag gick in på hennes blogg idag så såg jag att hon lagt upp innehållet ifrån sin goodiebag som vi fick på eventet (ni kan se vad Linda fick i sin goodiebag HÄR), och då kom jag på att jag själv inte visat vad jag fick i min ännu! Så det tänkte jag göra nu.

I min goodiebag från Syster P fick jag en fin beige necessär, perfekt att ha smink i, ett bubbelvatten från Syster P, och även det här super fina armbandet! Det kommer verkligen användas mycket, tycker det var så himla fint.

Vi tog även lite bilder med grundaren av Syster P, samt en tjej som jobbar hos dom.

En väldigt rolig sak är att om man lägger upp en bild på instagram och hashtaggar #SysterP så skrivs bilden automatiskt ut på skrivaren i deras showroom, och så sätter dom upp den på deras "Wall of fame", super kul idé ju!

På vägen in till stan när jag och Linda mötte upp varann på tåget så fick jag även en present från henne - som en goodiebag! Hur gulligt?! Hade inte alls förväntat mig att få något, blev verkligen så himla glad. Hur fin och gullig är hon inte?

Jag fick ett par suuuper fina rosa örhängen från NA-KD, som glittrar så mycket. Ser verkligen fram emot att använda dessa!

Fick även två super härliga och söta dusch-skum från "Bilou" som är ett tyskt märke. Så himla söta förpackningar. Dom doftar dessutom super gott, och ett stort + är att dom är veganska.

Till sist fick jag två "Prosecco på burk", alltså att hon kom ihåg att jag kommenterat på hennes blogg för flera månader sedan att jag ville testa dom här? Så gulligt. Dom här finns ju inte att köpa i Sverige, men nu kommer jag ändå att få testa dom! Är inte burkarna hur fina som helst? Rosa och svart med guld, några av mina absoluta favorit färger. Kommer spara burkarna som prydnad när jag druckit upp dom!

Tack finaste Linda för super gulliga presenter, blev så himla glad! <3

Gillar

Kommentarer