Girls night in

Okategoriserade

Fina Kristin & Rebecka <3

Lite bilder från igår när jag, Kristin och Becka hade lite tjejkväll.

Vi spelade ölspelet, beerpong, blandade någon god mjölkdrink (i dom söta "high school muggarna", ni vet såna dom alltid har på fester i amerikanska filmer?), och så shotade vi "Strawberry Lips" (jag har gjort ett inlägg om den tidigare, ni ser flaskan på första bilden). Jag trodde verkligen inte den skulle vara god med tanke på alkoholhalten (15,5 %), men den var supergod måste jag säga! Smakade ingen sprit alls, utan som jordgubbs milkshake. Nästan lite farlig då man lätt kan dricka för mycket av den när den är så god!

Men vi hade en jätte mysig kväll, så kul att träffa mina tjejkompisar igen innan dom båda åker, Kristin bor i England och åker hem i morgon och Becka flyttar till Skåne på fredag. Så det var verkligen kul att vi hann träffas innan!

Ställer upp muggar för att spela beerpong, 2 mot 1 - rättvist haha! Stackars Kristin fick dricka upp nästan allt, jag satte nästan varje boll, det har aldrig hänt förut. Jag som är super dålig på alla bollsporter brukar aldrig träffa haha!

Precis efter dom här bilderna togs så råkade jag braka Beckas ena flyttkartong som ni ser längst ner på bilden, haha förlåt Becka..

Gillar

Kommentarer