Ge bort en upplevelse i studentpresent!

Innehåller affiliatelänkar till greatdays.se

Studenten närmar sig för alla 98or, och jag tänkte ge er som letar studentpresenter ett super bra tips - ge bort en upplevelse!

greatdays.se finns det massor av olika upplevelser att välja mellan, allt från att flyga luftballong till en natt eller weekend på hotell, gå på spa, vin, öl, whiskey eller chokladprovning, att få köra en fin sportbil, eller, om man inte är säker på vad för upplevelse man vill ge bort så kan man ge ett presentkort! Det finns upplevelser i alla möjliga olika prisklasser, så det finns garanterat något som passar alla.

Att ge en upplevelse kan vara så mycket roligare än att ge bort någon materiell sak!

Här är ett exempel på en upplevelse man kan ge bort, "Afternoon tea för två på Häringe Slott" - det gav jag till mamma i födelsedagspresent förra sommaren.

Hur mysigt som helst att få sitta i deras fina salonger och dricka te, äta olika slags scones och snittar och små bakverk i flera timmar.

Det var verkligen helt underbart vackert där, både omgivningen runt slottet samt inuti. Teet som jag valde var med smak av litchi och rosenblad och det var nog det godaste jag någonsin smakat.

Jag har även gett bort fler upplevelser i present förut som verkligen har uppskattats, samt nu när jag fyllde år så fick jag även en upplevelse av bästa Isa, som vi ska göra om två veckor! Så himla roligt. Men mer om det då!

Spana in alla greatdays olika upplevelser här!

Gillar

Kommentarer