Frukost på Nyko och veckans planer

Café & restaurangbesök, recept

Min vecka startade på bästa sätt: frukost med Isa på Nyko. Gick upp 6 i morse fast jag börjar jobbet vid 14, åkte in och mötte Isa vid Östermalmstorg, så gick vi tillsammans till Nybrogatan och åt en super mysig frukost.

Isa tog te och gröt (som jag smakade på, och den var riktigt god trots att kanel inte är en hit hos mig. Folk blir nästan chockade när jag säger att jag inte gillar kanelbullar haha), jag tog en macka med avokadoröra, och rödbet/fetaoströra på samt en skål med yoghurt och granola. Självklart en kanna kaffe till!

Finis!

Yummie..!!

Veckans planer ser ut som så:

Måndag: Frukost med Isa, check! Kvällsjobb från 14-21

Tisdag: Är bjuden på flera visningar på fashion week! Fanny följer med mig, och vi ska gå och äta en mysig lunch mellan visningarna

Onsdag: Jobbar mellan 7:30-15, därefter har jag inga planer än

Torsdag: Även där ett kort jobb pass mellan 7:30-15, efter det ska jag och min syster en liten sväng till Mall of Scandinavia och äta!

Fredag: Day off, och även löning för mig - ska se om det finns någon nageltid på dagen, på kvällen har jag inga planer än, kanske blir bio eller nåt annat mys? Vi får se!

Lördag & söndag: Helg jobb 7:30-18, inga planer på kvällarna annat än att jag måste packa, för i veckan flyger jag till....... det får ni se då haha! Någon som har en gissning?! (Förutom mi som vet, hint: Linda & Fanny).

Gillar

Kommentarer