Friday

Okategoriserade

Just nu sitter jag i soffan och kollar på ID och dricker lite kaffe, dom andra sover och mamma är på jobbet. Jag ska strax hoppa i säng eftersom jag börjar 7:30 i morgon.

Har i alla fall haft en bra dag, efter frukosten med Becka i morse så gick vi och kollade i lite affärer, jag hittade några fina plagg på Zara som fick följa med hem. Sen satte vi oss på Dramatenterassen och tog ett glas Cava i solen, gick och köpte glass på Taverna Brillo och sen åkte vi hem.

Skulle egentligen gått på ett event ikväll, men skippade det då jag har sån fruktansvärd mensvärk. Istället tog jag en nap efter middagen och sen följde jag med min syster och Aston till stallet en stund, Aston har fått en egen liten shetlandsponny. Så himla söt! Happiness heter hon och är inte ens en meter hög. Ni kan kolla min instastory om ni vill se när han går en promenad med henne, jjennyamanda heter jag där!

Topp från Ivyrevel - HÄR hittar ni ett inlägg med en unik rabattkod om ni vill passa på att shoppa något fint till midsommar!

Gillar

Kommentarer