Frågor & svar

Frågor & svar

I brist på inspiration så tänkte jag att jag istället gör ett inlägg där jag svarar på lite frågor jag fått i kommentarerna på bloggen under en tid! :) Hoppas att ni får svar på något ni kanske undrat eller så! :)

Men åååh, vad är det för superfin klänning som du har på dig?? Kram <3

Så himla fin klänning, vart är den köpt? :)

Min klänning (från det här inlägget) kommer från Nelly, jag tror det var förra vintern/våren som jag fick den i födelsedags present. Den verkar tyvärr vara slut, men det finns en nästan exakt likadan fast med smala axelband HÄR (adlink) :)

Vad jobbar du med? :)

Jag jobbar som personlig assistent, vilket innebär att jag jobbar hemma hos en person där jag hjälper till med allt i hemmet som den personen inte klarar av att göra själv i princip!

Åh vilken fin kjol! Vart är din fina blus som du har på mig på bilderna ifrån? Kram :)

Det är ett par shorts faktiskt, men tack så mycket!! :) Blusen/skjortan i det här inlägget, kommer från Lindex för kanske 5-6 år sen tyvärr.

Vart har du köpt den silvriga brickan, jättefin!!

Åh tack visst är den fin! :) Den är tyvärr inte min, utan bilderna är tagna hos min kompis, och hon har ärvt den så hon vet tyvärr inte heller vart den kommer ifrån! (Ang den här brickan).

Wow! Grattis! Hur har du tänkt och jobbat dig framåt :) ? Tar gärna emot tips om du har några! :) (Angående att jag hamnat med på Devotes topplista).

Åh tack så mycket! :D Det jag har gjort för att få läsare är att kommentera på andras bloggar så att dom hittar till min blogg, sagt åt familjemedlemmar att tipsa andra om min blogg, länkar till mina inlägg på facebook och instagram. Så försöker jag att ha varierade inlägg på bloggen så att det inte bara blir samma sak hela tiden, försöker också att ha så fina och bra bilder som möjligt, inga mobilbilder utan allt är taget med min systemkamera. Det är nog det jag kan komma på! :)

Så snygga skor! Vart har du köpt dom?

Tack, visst är dom snygga?! :) Du hittar dom HÄR (adlink).

Skulle vara kul att se hur du redigerar dina bilder!

Ja visst, jag kan göra ett inlägg om det om det är någon mer som vill se? :)

Så fina bilder, den ljusblå toppen är så snygg vart är den ifrån?

Åh tack! :) Den (här toppen) är från H&M!

Åh snyggt :-)! Hur lång är du? tänkte på byxorna, vill så gärna ha men är kortis 160.. :)

Tack snälla du!! :) Jag är också 160 kort hehe, men med en liten klack kan jag ha byxorna (dom här) och jag har storlek XS.

Men guud så snygg, du passar riktigt bra i den klänningen! Och väskan är sjukt snygg den också, ser att det är Michael Kors men vad heter modellen? :)

Åh tack så hemskt mycket!! Det är en LG Phone Crossbody tror jag den heter! :) (Ang. klänningen och väskan i det här inlägget).

Vad fotar du med?:o Du tar jättefina bilder? Och hur redigerar du dem?

Tack så mycket! :D Jag fotar med en Canon EOS 750D med ett Canon EF 18-55 mm objektiv, (ska dock införskaffa mig ett 50 mm snarast!), och jag redigerar dom antingen i Photoshop CS5 eller i Picmonkey :)

Naglarna blev så snygga! Hur har du gjort för att det blev så snyggt på ena bilden med blixten på ena nageln? Kram

Det har jag lagt till själv som en effekt i Picmonkey! :) Och tack snälla! (Här kan ni se vad hon menar).

Gillar

Kommentarer