Frågelista

Frågor & svar

Om du hade fått ett barn idag, vad hade du döpt den till? Har bara ett killnamn ”på lager” haha, har alltid tyckt att Vincent är gulligt. Vet dock inte om jag skulle vilja döpa mitt barn till det.. Tjejnamn, där har jag ingen aning faktiskt.

Sex utan kärlek eller kärlek utan sex?
Kärlek utan sex.. om man måste välja.

Har du bra självförtroende?
Njae det kan jag väl inte påstå, tyvärr. Har aldrig haft jätte bra självförtroende, men det är mycket bättre nu än för några år sedan!

Beskriv ditt drömutseende?
På mig själv? Hm.. jag vet inte faktiskt. Finns en del saker jag skulle vilja ändra, men samtidigt är det ju såhär jag ser ut och skulle faktiskt inte vilja göra några överdrivna förändringar.

Är du nöjd med din profilbild på Facebook? Helt okej. Har dock haft den några månader så jag skulle vilja byta, när jag hittar någon bra att byta till haha!

Har du rykten efter dig? Inte vad jag vet? Haha. Känns som att jag är lite för gammal för sånt.

Vad väljer du, godis eller chips?
CHIPS!! Fast choklad hamnar inte långt efter, kanske bredvid.. men lösgodis äter jag inte alls ofta faktiskt (om man tänker godis som inte är choklad).

Din absolut sämsta egenskap?
Att jag blir lätt påverkad i mitt humör av andra, om någon är lite kort eller off mot mig så får jag lätt ångest direkt och undrar varför, och överanalyserar, fast det kanske egentligen inte är något, och tvärt om ifall någon är väldigt glad, snäll och trevlig så blir jag på väldigt bra humör.

Din bästa egenskap?
Att jag är snäll och bryr mig om andra..? nej jag vet inte, den var svår.

Hur ser din drömkille ut?
Lång, fint leende och fina/snälla (haha) ögon, mörkt hår, ”normalbyggd” (om man kan säga så?).

Gillar

Kommentarer