Förenkla vardagen

I samarbete med MatkasseTopplistan.se

Hej på er, hoppas allt är bra med er! Idag tänkte jag prata om någonting som står mig varmt om hjärtat haha - nämligen mat! Närmare bestämt matkassar. När man flyttat hemifrån och jobbar heltid, och därför kommer hem sent på kvällarna, så har man inte all tid i världen. När man dessutom försöker träna ca 5 gånger i veckan, och även ska hinna med att städa, tvätta (och ha ett liv) däremellan, så kan handling och planering av matlagning ta upp värdefull tid som man kunde ha lagt på något roligare.

Att därför ha en matkasse som kommer hem till en, eller som man enkelt hämtar, med allt man behöver för olika middagar under veckan - då kan man spara både mycket tid och pengar. Hur skönt att slippa kolla upp olika recept eller köpa massor med olika ingredienser till en måltid, eller kanske komma hem ifrån affären, bara för att märka att man glömt någon viktig ingrediens. Just nu har jag själv inte någon matkasse prenumeration, men på jobbet får vi alltid leverans i form av matkassar, och det är ju verkligen hur smidigt som helst, så jag har verkligen funderat på att börja använda det även hemma!

På Matkassetopplistan kan du enkelt jämföra matkassar, för att hitta den som passar just dig eller din familj bäst! Nu har det precis lanserats en ny matkasse vid namn HelloFresh, som lanserades på den svenska marknaden under 2019, som drivs av ett tyskt bolag. Fördelar med HelloFresh matkasse (klick!) är att du kan välja själv hur du vill komponera din meny, och att du kan välja om du vill ha vegetariskt eller barnvänligt tex. Även att det är gratis frakt och ingen bindningstid tycker jag är väldigt bra. Dock det bästa av allt enligt mig, är att allt kött och kyckling i deras matkasse kommer ifrån Sverige. Man kan välja att betala med kort eller med Klarna, och priset på HelloFresh matkasse börjar på ca 360kr och uppåt. Man behöver heller inte vara hemma för att ta emot matkassen, utan de packar sina matkassar med ispåsar och isolering, så att dom håller sig fräscha om dom står ett tag utanför dörren. Man kan välja att få sin leverans söndag-tisdag.

Gillar

Kommentarer

malinkirstine
malinkirstine,
Så gott det det ut! Tack för tips 😊
nouw.com/malinkirstine
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Verkligen så himla bra ju! Är supersugen på att testa någon då jag har en tendens att bara fastna i samma rätter hela tiden. Är ju så himla bra att få variation sådär =) kram <3
nouw.com/matildaberlin