Födelsedagsmiddag på Pinchos

Igår fyllde min fina vän Kristin år, och hon hade bjudit in ett stort gäng på närmare 20 personer som alla gick ut på Pinchos och åt tillsammans för att fira henne!

Så himla trevligt var det, så mysigt att få fira Kristin på hennes födelsedag. Hon fick jätte fina presenter, och jag träffade flera från min gamla klass som jag inte sett på åratal.

På Pinchos beställer man ju in flera smårätter via deras app, väldigt smidigt system. Jag har varit på Pinchos fler gånger, (aldrig på denna dock, vi var på söder), tyvärr var dom väldigt sega på att ta allas beställningar och tillaga maten osv, så det var ju lite tråkigt. Men vi hade trevligt ändå!


Räkorna på Pinchos är n��gra av mina favoriter, mums dom är så goda! Även sötpommesen, och deras mini plankstek är riktigt goda, samt deras drinkar!

Min stora kamera fick stanna hemma igår, tog endast med mig min lilla systemkamera från Olympus, men jag tycker det vart lite festlig känsla över bilderna när dom vart lite ”blurriga”. (Har inte ännu lätta mig hur jag fotar med olika inställningar på den kameran).

En väldigt mysig kväll <3

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Ser ut som en helt magisk kväll, kan tänka mig att hon var nöjd över sin födelsedag 😍 Pinchos är ju verkligen perfekt när man drar iväg ett sånt stort gäng dessutom! Så mycket gott och drinkarna ska vi inte ens prata om 🍹 YUM 💕
nouw.com/janielindahl
sweetwords
sweetwords,
Oh så mysigt =)
nouw.com/sweetwords
Lillymihlte
Lillymihlte,
Åh så himla mysigt & vilka pinglor ni är! Så roligt att även träffa många utav dina gamla klasskamrater! <3 Kramar till dig finis!
nouw.com/lillymihlte
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Grattis till henne och va roligt! Underbara bilder! <3
nouw.com/juliavnmelin
elinelmersson
elinelmersson,
åh Men så mysigt!! Och grattis till Kristin!! Så fina bilder på er dessutom <3
nouw.com/elinelmersson
Linnea,
ByHilma
ByHilma,
Hilma
Hilma,
Men guuuud vad mysigt! Stor fredagskram till dig fina Amanda! <3
nouw.com/hilma
fanip
fanip,
Kan också gilla när bilderna blir lite blurriga sådär, man får en annan vibe, ser mer "verkligt" ut på något sätt än om du exempelvis fotat med blixt i det tillfället 😊 Kan verkligen ta tid att lära sej inställningarna på en ny kamera för övrigt, det finns ju hur många som helst! Fina bilder iaf och såg ut som en jättemysig kväll. Så mysigt och gott med Pinchos i överlag! Längesen jag var där nu, i somras sist. Måste dit snart! 😊 Kram finis!
nouw.com/fanip
isabylund
isabylund,
Åh gud så mysigt! Jag som glömde gratta henne, skäms på mig! Så kul att styra upp massa folk sådär också 😊 Miss you hun!
nouw.com/isabylund