Fika och planering

Café & restaurangbesök, recept

Så här såg det ut för ca 10 minuter sedan när jag och Frida möttes på en kaffe på Waynes. Vi har inte träffats sen i mellandagarna men idag passade vi på att ta en snabb fika och catch-up!

Vi ska ju åka till London i slutet på April, vi bokade faktiskt boende idag, men vi måste fortfarande boka flyg så fort vi fått ledigt från jobbet. Vi ska ta en hel dag sen och planera när allt väl är bokat. Än så länge har vi pratat om vilka ställen vi ska äta på i princip varje dag, alltså vart vi ska ära middag ena dagen osv.. Båda vi gillar att ha allt planerat, jag tycker det känns mycket skönare, då vet jag exakt vad jag har att förvänta mig och så. Gillar inte helt spontana saker på det sättet, vill veta innan tex att en restaurang är bra innan jag går dit. Men jag är så taggad på London och att spendera en weekend med Frida!

En brun Frida, nyss hemkommen från Sri Lanka!

Jag tog en cappucino och en juice på äpple, jordgubbar och ingefära. Äpple + ingefärs juice är min nya obsession! Älskar det, så gott. Jag som brukade tycka att ingefära var sådär för några månader sen..

Gillar

Kommentarer