Favorit produkter

Skönhet
Jag tänkte tipsa er om 3 skönhetsprodukter som jag använt nu i ett par månader, och jag har verkligen hittat några produkter som jag älskar. I våras när jag var på en presslunch fick jag en goodiebag med produkter från S5 Skincare, och jag tänkte visa er mina tre favoriter därifrån (det är alltså inget samarbete, utan jag vill genuint tipsa om dessa produkter).

Det här är alla produkter mot torr hud, men dom har även produkter för andra hudtyper. Men eftersom jag är väldigt torr, så är det dom produkterna som jag testat.

Första produkten är detta ”Replenish serum” som är en ansiktsolja. Jag använder den hela tiden, på morgonen, innan jag sminkar mig och på kvällen innan jag ska sova. Upplever verkligen att jag är mindre torr sen jag började använda den. Älskar dessutom att den är orange i färgen, vilket gör att det ser ut som att man har en naturlig solbränna, man ser genast mycket fräschare ut när man tagit på den.
Sen måste jag tipsa om den här magiska cleansern! ”Nourish cleanser”, den doftar super gott, och min hy blir inte alls torr efter att jag tvättat ansiktet men denna. Dessutom är det den bästa sminkborttagningen jag använt. Tidigare har jag aldrig lyckats få bort all mascara när jag tvättar bort sminket, det brukar alltid sitta kvar lite rester längst in på ögonfransarna som jag måste ta bort med en blöt handduk. Men inte med den här cleansern, den tar verkligen bort allt! Den är även väldigt dryg, så man behöver inte alls ta mycket produkt vid användning.
Sista produkten är den här ansiktskrämen ”Restore cream”. En fet kräm med sheasmör som känns otroligt skön att smörja på huden, och den doftar SÅ gott!

Dom här tre produkterna fick jag alltså i en goodiebag, men har nu hittat tre produkter som jag inte klarar mig utan. Så dessa kommer jag definitivt vilja ha mer av när dom tar slut. Om ni vill spana in deras sortiment kan ni göra det HÄR! (Ingen adlink).

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Allt ser ju sååå bra ut!
nouw.com/celinelundqvists
malinkirstine
malinkirstine,
Så kul att se - och tack för tipsen <3 Kram
nouw.com/malinkirstine
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Verkar riktigt bra,tack för fint inlägg och tips,kram
nouw.com/juliavnmelin
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Verkar riktigt bra,tack för fint inlägg och tips,kram
nouw.com/juliavnmelin
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh lika bra inlägg som alltid från dig älskade du! Så roligt med såna här tips tycker jag! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Matilda Berlin,
Men åhhh! TUSEN tack för tipsen hjärtat! Ska utan tvekan kika in dom lite mer noggrant nu när mina produkter snart börjar ta slut, hihi! =) KRAM <33
matildaberlin.se
Alice,
Tack för tipsen!
alicelindstrom.se
Sara,
Kul med tips <3
www.aamaziing.se
Johannna
Johannna,
Åh vilka bra produkter. Jag som behöver ny hudvård💕
nouw.com/johannna
Dixi Wonderland,
Aldrig hört talas om detta tidigare 😋
dixiwonderland.com/