Ett lättare sätt att hitta samarbeten!

Samarbeten
Inlägget är i samarbete med Interlaced Influencers

För er som håller på med sociala medier, som blogg och instagram, och vill göra samarbeten med företag, men inte kanske riktigt vet hur ni ska gå till väga, (även företag som vill hitta influencers att samarbeta med) tänkte jag tipsa er om en jätte bra platform för att hitta samarbeten!

Interlaced Influencers är en hemsida där man loggar in och skapar en profil, där man länkar sina kanaler och fyller i vad man har för typ av blogg/instagram, sin statistik, och så får man samarbeten via dom. Vissa samarbeten är endast till instagram, där man ska lägga upp en bild, medan andra endast är till bloggen, där dom vill att man skriver ett längre inlägg. Till exempel lägger dom upp olika samarbeten som kan se ut ungefär såhär ”skriv ett inlägg på minst 500 ord där du tipsar om **** hemsida” utbetalning 500kr, eller ”testa proteinbars från **** och lägg upp en bild på din instagram” utbetalning 750kr. Det där var bara exempel på hur det kan se ut. Då får man ansöka på olika kampanjer, och blir man godkänd har man en viss tid på sig att lägga upp ett inlägg/en post. Det är olika betalt för olika kampanjer. Vissa ger 300kr medans andra kan ge 2000kr exempelvis. Ett super smidigt sätt att hitta nya roliga samarbeten!

Att tänka på är ju att det finns väldigt mycket olika varierade kampanjer om olika ämnen, så alla kommer inte passa just dig, men det finns något för alla. Jag skulle aldrig tex ansöka om att skriva om något som har med bilar, båtar eller nåt annat som inte passar in på min blogg. Det skulle inte vara genuint, och då tappar man sina följares förtroende. Det ska fortfarande vara något som intresserar en, och som man själv står bakom. Det är väldigt viktigt tycker jag!

Sen vill jag även tipsa er med företag, om att det här är en super bra plats för er att hitta influencers för att marknadsföra era företag på, och annonsera. Det är ett väldigt bra sätt att nå ut till fler människor på.

Klicka HÄR för att ansöka och bli medlem!

Eller klicka HÄR om du som företag vill bli annonsör!

Gillar

Kommentarer

artibus
artibus,
Vilka bra tips fina du! Du bara exploderar här på bloggen! 😍🌸
nouw.com/artibus
happyM
happyM,
Så sjukt smart verkligen ❤️
nouw.com/happym
adelinaadelina
adelinaadelina,
Så bra inlägg!! Och så bra sida! <3
nouw.com/adelinaadelina
SimonAndersson
SimonAndersson,
sofiahaag
sofiahaag,
Åh vad bra tips, ska kolla in! 😃
nouw.com/sofiahaag
Lillymihlte
Lillymihlte,
Wow vilket supertips du kommer med vännen - du är så bra! Och visst är det viktig med samarbeten som man står för! <3 Kram hjärtat!
nouw.com/lillymihlte
fannyeskilson
fannyeskilson,
Den sidan är så bra!! 😍
nouw.com/fannyeskilson
celinelundqvists
celinelundqvists,
Vilken smart grej!
nouw.com/celinelundqvists
Netti Starby,
Jag har varit medlem där sedan start och är så nöjd! 😃 Kramis
starbys.se
jjaneberglund
jjaneberglund,
åh tack för tipset!!
nouw.com/jjaneberglund