Dior des Lices

Café & restaurangbesök, recept

En av dagarna på rivieran så hade vi bokat bord på Dior des Lices i St Tropez. Vi gick upp tidigt, hade hyrt bil som Krippe åkte och hämtade medan vi stress fixade oss som vanligt. Vi blev sjukt försenade till alla våra bokningar under hela resan, såna tidsoptimister..

Vi hade bord 10:30, men vi kom iväg för sent och sen var vissa vägar avstängda så det tog nästan 3 timmar från Nice till St Tropez. Vi ringde på vägen och bokade om vårt bord, kom tillslut dit i tid för lunch, vid 13 tiden.

Vi beställde in varsin rätt, Felicia tog en club sandwich, jag tog fisk med grönsaker fyllda med ost. Väldigt pricey ställe, min rätt kostade 38 euro..

Krippe tog någon pasta.

Fanny tog hamburgare. (Den var sjukt god! Hade jag inte ätit hamburgare kvällen innan hade jag också beställt den).

Därefter beställde jag och Fanny varsin instafamous "Dior cappucino" haha. Alltså ni anar inte hur länge vi fotade dessa, säkert minst en kvart. 80kr för en kall cappucino, vad gör man inte för bloggen?

Om ni är på rivieran och vill besöka Dior caféet så skulle jag personligen rekommendera att endast fika där. Då allt som sagt var väldigt dyrt, maten var god men inget speciellt. Vi vart lite smått chockade när vi skulle betala och såg att en flaska vanligt vatten kostade 90kr... Hade helt klart räckt med en kaffe.

Kul att ha varit där ändå. Super fint, fotovänligt och mysigt ställe!

Gillar

Kommentarer