Cocktails & sweets på Kung Carls Bakficka

Innehåller annonslänkar till greatdays.se

I mars så fyllde jag 23, och då fick jag en jätte gullig present av Isa - att vi skulle få göra en upplevelse med greatdays som hon har ett samarbete med. Så gulligt av henne att ge mig det i present! Upplevelsen vi valde var "Cocktails & sweets" som var på Kung Carls Bakficka på Norrlandsgatan.

Så i lördags gick vi dit, det var så fint där inne, kändes som att man satt ute när man tittade på väggen med små balkonger, och alla möbler var så fina.

Först fick några super fina drinkar, en med grapefrukt, en med viol och en som smakade äppelpaj.

Hur fin var inte min viol drink?! Blomma + guld glitter = så fotovänligt! Tog såå mycket bilder på den. Den var dessutom så god! Jag älskar lite beska och inte så söta drinkar så för mig var den perfekt.

Sedan var det då buffé av sötsaker, jag plockade på mig lite av det mesta såklart! Den där rocky road kladdkaks brownien var SJUKT god! Tog typ 3 bitar av den.. Tog även en liten äppelpajs muffin och en "deconstructed" äppelpaj i ett glas (det lilla glaset) som också var såå god.

I det stora glaset var det banan skivor och maräng på vispad grädde, den var ingen höjdare för mig då jag inte tycker om grädde.

Den här äppelpajs drinken var den godaste dock, smakade verkligen äppelpaj med alkohol, SÅ god! Inte för söt för mig som har svårt för söta drinkar.

Fina Isa som gav mig upplevelsen! Hur gulligt? Läs hennes blogg HÄR!

En liten jag ur fokus, men gillade bilden ändå. Här satt vi och drack och åt och pratade i flera timmar, hade en super mysig upplevelse och super mysig lördag!

Vill ni boka en likadan upplevelse så kan ni göra det HÄR!

Gillar

Kommentarer