Christmas feels

Okategoriserade

Lite bilder från dagen <3

Träffade Lisa efter jobbet på en liten fikadejt, jag tog cappucino och en kladdkaksbit, Lisa tog en latte och någon holländsk chokladtårtbit. Kladdakakan var super kladdig och god <3 Fick dock inte så jätte bra bilder på vårt fika, ni ser 2 st här nedan, kanske bjuder på några till sen om jag lyckas redigera dom så dom ser lite bättre ut.

Vi satt och fikade och pratade en stund, sen gick vi runt och kollade i affärer - hittade en ljus beige aktig pälskappa som jag inte kan sluta tänka på... Vi gick in på Kicks och tittade lite, älskar alla deras fina jul-present askar, så himla mycket fint till bra priser. Är så sugen på att köpa flera askar med parfymer och tillhörande body lotions. Vill ha Si från Georgio Armani, min absoluta favvis, Chloé (tror inte den heter nåt mer än bara Chloé eau de parfume), och Black Opium från YSL, dom luktar så gott!

Mitt hår dock, får ångest. Lisa var nyfixad och jätte fin i håret, och mitt är kaos. Det är jätte mörkt under, och slingat ljust över, så håret ser fettigt ut när det är nytvättat.. Sen så har det dessutom typ gått av runt ansiktet, så det ser jätte fult ut. Måste verkligen gå till frissan snart!

Fick såna härliga julkänslor idag med all snö ute, mysiga julbelysningar ute och gulliga julpynt i fönstren på alla affärer, lussebullar låg uppradade på cafét och alla affärer har massor av fina saker att köpa i julklapp. Så mysigt!

Världens berg av snö som dom plogat ihop!

Gillar

Kommentarer